Schuifpuien

SCHUIFPUIEN

SCHMIDT-hefschuifdeuren

SCHMIDT-hefschuifdeuren zijn een architectonisch vormgevingselement en blikvanger in één. Ze laten de grenzen tussen binnen en buiten versmelten: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. Onze hefschuifdeuren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren, en kunnen met talrijke veiligheidsvoorzieningen worden uitgerust. Ze worden speciaal op maat gemaakt en bieden optimaal comfort, maximale veiligheid en een lange levensduur. De grote glazen elementen van onze hefschuifdeuren zorgen voor licht en levensvreugde en bieden tegelijkertijd bescherming tegen kou, lawaai en andere ongewenste invloeden van buitenaf.

De profielen van de hefschuifdeuren zijn smal uitgevoerd, waardoor het glasoppervlak groot is en een optimale transparantie is gegarandeerd. Comfortabel is ook de bediening, die dankzij de beproefde beslagtechniek eenvoudig in gebruik is.

Ondanks het slanke en elegante design onderscheiden SCHMIDT-hefschuifdeuren zich door een optimale stabiliteit, een maximale slagregendichtheid en een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. De hefschuifdeuren van het systeem QuinLine® 84 zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen.

SCHMIDT-hefschuifdeuren staan voor een geheel nieuw woongevoel – tussen grenzeloze vrijheid en aangename behaaglijkheid.

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden?