Keralit

KERALIT

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dit betekent nooit meer schilderen!

Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevel-elementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.
Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik.

Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf.

Wij werken graag met Keralit omdat het monteren vlot gaat en het product bijzonder degelijk is. De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Hierdoor worden naden voorkomen en heeft u een strak en afgewerkt eindresultaat.

Bent u net zo enthousiast geworden over Keralit als wij dit zijn, neem dan contact met ons op voor een professioneel resultaat!

Gratis kleurmonsters aanvragen