Ramen & Deuren

RAMEN EN DEUREN

Wij werken al vele jaren met Schüco, de Duitse marktleider op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen. Ieder onderdeel van het Schüco kozijn wordt met absolute precisie ontworpen en uitvoerig getest in een eigen en een extern testcentrum.

Waarom een kunststof of aluminium kozijn?
Deze kozijnen staan synoniem voor veiligheid, comfort, energiebesparing en onderscheidend design.
Allemaal redenen om voor een kunststof of aluminium kozijn te kiezen!

Al met al is een kunststof of aluminium kozijn een waardevaste investering. Met Schüco kozijnen komt alles bij elkaar.

Veiligheid

De moderne technieken van Schüco’s passende materiaalconstructies zorgen ervoor dat onze kozijnen aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Schüco’s kozijnen mogen dan ook met trots het ‘Politie Keurmerk Veilig Wonen’ dragen ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren

Comfort

Dit voordeel wordt veroorzaakt door een uitstekende thermische isolatie. Goed voor uw portemonnee en het milieu! En in combinatie met HR++, het thermisch isolerend glas, worden isolatiewaardes bereikt die enkele jaren geleden ondenkbaar waren.

Onderscheidend design

U kunt geheel naar uw eigen wens de kleur en structuur bepalen van uw kozijn, raam of deur. Raamgrepen en accessoires kunnen qua design en kleur naadloos op elkaar worden afgestemd. Uw huis wordt aantrekkelijker vormgegeven en technisch verbeterd.

Energie besparing

Door de constructie en gebruikte materialen zorgen onze kozijnen voor een effectieve geluidsdemping en tochtwering. Daarbij zorgt de optimale transparantie van het moderne isolatieglas voor een onvergelijkbaar hoge lichtinval.

Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden?